Hoće li napustiti Barcelonu?

Messijeva sjenka u najavi derbija kao nagovještaj senzacionalnog transfera sjajnog Argentinca?

Admin Čaušević

Zamisliti Lea Messija u dresu nekog drugog kluba se čini nestvarnim, međutim loši rezultati Barcelone i sve manje konkurentan tim takvu opciju čine sve izvjesnijom. 

Večeras će se na San Siru igrati jedan od derbija 37. kola Serije A. Inter će dočekati Napoli, a posebno je interesantno kako je ovaj derbi najavljen u Kini.

Naime, kompanija Suning koja je vlasnik Intera je na promotivnom plakatu postavila sjenku Messijeve proslave gola koja reflektorom obasjava milansku katedralu Duomo di Milano.

Navijača Nerazzurra su odmah počeli sanjati o potencijalnom transferu sjajnog Argentinca u njihov tim. U Interu bi sigurno vrlo rado vidjeli Mesija u svom timu, ali pitanje je koliko je to izvodljivo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pošto 33-godišnjem višestrukom osvajaču Zlatnih lopti ugovor s Barcelonom ističe na ljeto 2021. godine to je razlog mnogim klubovima pravo da se imaju pravo nadati Messijevom dovođenju.

Inače, Inter je blagi favorit u večerašnjem duelu protiv Napolija. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.