Obavljen novi razgovor: Rakitić je Barceloni dao dvije opcije

Mnogo pitanja oko statusa Hrvata

Obavljen novi razgovor: Rakitić je Barceloni dao dvije opcije

S. Mlaćo

Još uvijek je neizvjesna sudbina Ivana Rakitića u Barceloni.

Mnogo se piše o njegovom odlasku, a španski mediji prenose da je jutros obavljen sastanak hrvatskog veziste i kluba, te da je situacija sada mnogo jasnija.

Rakitić je prema dostupnim informacijama poručio da želi ostati i da se njega stav nije promijenio. Naveo je i to da ukoliko ga klub ne želi da on pristaje samo na raskid ugovora kako bi bez odštete otišao u Sevillu.

Sevilla nije spremna platiti obeštećenje te je Rakitić zbog toga bio jasan. Njegova cijena je 20 miliona eura, ali jasno je da bi ga Barca pustila za mnogo manje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jučer su se pojavile informacije da bi Rakitić mogao u Arsenal u razmjeni za Mattea Guendouzija koji bi obukao dres katalonskog giganta. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Tako i treba, neka vas handri a mogli ste i trebali ga se rjesiti jos prije dvije-tri sezone jer nikakve koristi vise od njega niste imali.
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi