Barcelona će žestoko kazniti Arthura ako se danas ne pojavi u trening centru

Ostaje bez ogromne sume novca

Barcelona će žestoko kazniti Arthura ako se danas ne pojavi u trening centru

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Arthur Melo našao se u centru pažnje nakon što je odbio da se vrati iz Brazila u Barcelonu.

Arthur je otputovao u Brazil na odmor nakon završetka sezone u Španiji, a sada igrače Barce očekuju pripreme za nastavak takmičenja u Ligi prvaka. Igrači Barcelone se danas trebaju pojaviti na testiranju, a treninzi počinju u četvrtak.

Međutim, u španskim medijima sinoć se pojavila informacija da se Arthur neće pojaviti na treningu jer je odbio da se vrati u Barcelonu. On želi ostati u Brazilu sve do kraja sezone, a zatim će put Torina jer će u Juventusu nastaviti karijeru.

Arthur odbija igrati za Barcelonu u Ligi prvaka iako je ugovorom još uvijek vezan za ovaj klub. To je itekako naljutilo čelnike kluba koji su najavili da će Arthur biti žestoko kažnjen ako se danas ne pojavi u trening centru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sport piše da će Arthur biti kažnjen s nevjerovatnih 500.000 eura koliko bi trebao zaraditi do kraja ugovora, odnosno da više neće dobiti niti jednu platu sve dok je ugovorom vezan za klub ukoliko ne dođe na trening.

U Barci itekako zamjeraju Arthuru jer ne igra još od trenutka kada je potvrđeno da ide u Juventus. S druge strane Miralem Pjanić koji je dio ovog transfera je odigrao skoro svaki meč u dresu Stare dame od objave da ide u Barcu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Opet nešto na ovu temu?? Ccc, daj malo Dilette bogati da malo promjenite temu
2 1
GigantMostarski
Juve ce mu ovo vratit svakako :D
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi