U trening kampu Rome održan sastanak: Određena je Džekina sudbina

Prisustvovao i agent bh. reprezentativca

U trening kampu Rome održan sastanak: Određena je Džekina sudbina

Admin Čaušević

Edin Džeko odlazi iz Rome. Rečenica je to koja je proteklih sedmica često spomenuta u mnogobrojnim italijanskim medijima, pogotovo nakon još jedne razočaravajuće sezone za Vučicu. 

Džeko je briljirao, zabijao je golove i davao svoj maksimum, međutim ekipni rezultati su izostali pa je Roma ostala bez Lige prvaka i za narednu sezonu, barem preko Serije A. Preostala šansa je osvajanje Europa lige.

Popularni Dijamant je ponovo pokazao klasu zato i ne čudi interes trenutno dva najbolja italijanska tima Juventusa i Intera koji su uz Atalantu pokazali najviše u sezoni 2019/2020.

Ugledni Sky Sport izvještava kako je jučer u trening kampu Trigorija određene Džekina sudbina. Sastanku je navodno prisustvovao i menadžer kapitena bh. reprezetnacije.

Iz Rome su poručili kako je Džeko nedodirljiv i da nemaju namjeru prodati Sarajliju bez obzira što ima visoku platu i predstavlja veliko optereženje za klupski budžet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi, iskusni napadač je prošlog ljeta s Romom produžio ugovor do 2022. godine. Zimus je nakon odlaska Alessandra Florenzija postao i kapiten ekipe.

Inače, Džeko je do sada u ovoj sezoni Serije A postigao 15 golova, a priliku da popravi svoj učinak imat će sutra. Roma će gostovati Torinu. Najbolje kvote za taj meč nudi kladionica Mozzart. Ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Dzeko King
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti