Pjanić posjetio saigrača iz reprezentacije

Iznenadna posjeta za Džeku u Torinu: U prvi mah mu nije bilo jasno koji igrač Juventusa ga traži

Endin Čaušević

U posljednjem kolu Serije A koje se igra ovog vikenda očekuje nas veliki derbi između Juventusa i Rome.

Juventus je već osigurao titulu prvaka Italije, dok je Roma izborila direktan plasman u Evropsku ligu. Meč u Torinu neće biti od nekog rezultatskog značaja, ali sigurno je da možemo očekivati dobar fudbal.

No, na veliku žalost ovo neće biti okršaj bh. reprezentativaca Miralema Pjanića i Edina Džeke, jer veznjak Juventusa neće igrati protiv svog bivšeg kluba u subotu zbog pet žutih kartona.

Igrači Rome sinoć su upravo igrali u gostima protiv Torina i slavili su sa 3:2, a jedan gol zabio je i Džeko. Zbog toga će Vučica ostati u Torinu do meča protiv Juventusa, te će boraviti u jednom od trening centara Stare dame.

Danas su se igrači Juventusa vratili u Torino nakon meča protiv Cagliarija, a Pjanić je odlučio posjetiti Džeku. Jedan od novinara je iskoristio priliku da se fotografiše s njima, te je objavio to na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je tražio da neko iz osiguranja pozove Džeku, te navodno Dijamantu u prvi mah nije bilo jasno ko ga traži. Ipak, ubrzo mu je postalo jasno da je to Pjanić, a sigurno je da su tokom druženja imali o čemu da pričaju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.