Andrea Pirlo se vratio u Juventus!

Izabran za trenera U23 ekipe

Andrea Pirlo se vratio u Juventus!

Endin Čaušević

Andrea Pirlo je za mnoge jedan od najboljih veznih igrača svih vremena, a karijeru je završio prije skoro tri godine.

Pirlo je najbolje partije u karijeri pružao u dresovima Milana i Juventusa, te je osvojio sve što je mogao. Prije skoro tri godine odlučio je da završi karijeru nakon nekoliko sezona u dresu New York Cityja.

Nakon što se odmorio od svega Pirlo je odlučio da se vrati fudbalu, te se posvetio trenerskom poslu. Njemu je u susret izašao Juventus koji je odučio dati priliku odličnu priliku.

Naime, on će voditi ekipu U23 Juventusa koja se takmiči u Seriji C, te će imati tako priliku da se okuša, ali i dokaže u trenerskom poslu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je danas na zvaničnoj stranici potvrdio da je Pirlo novi trener U23 ekipe, te su mu poželjeli dobrodošlicu. Ovaj potez čelnika kluba s oduševljenjem su prihvatili navijači Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti