Barcelona puca po šavovima

Navijači pokušali fizički napasti Setiena i njegove pomoćnike, a samo dvojici igrača su aplaudirali

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u Lisabonu u četvrtfinalu Lige prvaka doživjela jedan od najteži poraza u historiji jer ih je Bayern ponizio sa 8:2.

Katalonci su do četvrtfinala došli preko Napolija, ali čini se da je bilo bolje da su ispali već u osmini finala. Barcelona je sinoć doživjela blamažu koja se ne pamti jer ih je minhenski klub potukao do koljena sa 8:2.

No, ovaj meč je najbolji pokazatelj da se u Barci nešto pod hitno mora da mijenja od predsjednika, pa do igrača. Već treću godinu zaredom Blaugrana doživljava debakle u Ligi prvaka, ali ono što im je Bayern sinoć uradio će se još dugo pamtiti.

Španski mediji objavili su danas da je grupa navijača Barcelone bila sinoć u Lisabonu, te da su ispred stadiona pratili meč svog kluba. Oni su nakon meča sačekali svoj tim i trenera da krenu prema autobusu, a onda su krenule uvrede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

AS piše da je ova grupa navijača svojim igračima skandirala kako su bezobrazni, te da su sramota za klub, ali haos je nastao kada su se pojavili Quique Setien i njegovi pomoćnici.

Navodno, tada su se navijači pokušali fizički obračunati sa Setienom i njegovim pomoćnicima, ali brza reakcija osiguranja je to spriječila. Na kraju, posljednji iz tunela su izašli mladi igrači ovog tima Ansu Fati i Riqui Puig koji su jedini dobili aplauz od pomenute grupe navijača Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.