Messijeva fotografija iz svlačionice Barcelone sve pokazuje

Novi debakl u Ligi prvaka

Messijeva fotografija iz svlačionice Barcelone sve pokazuje

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su doživjeli nevjerovatnu katastrofu jer su u četvrtfinalu Lige prvaka poraženi od Bayerna sa 8:2.

Već treću godinu zaredom Barcelona u Ligi prvaka je doživjela debakl, a nakon Rome i Liverpoola čini se da im je najjači udarac zadao Bayern. Katalonci su sinoć primili čak osam golova i čini se pokazali da je ovo kraj jedne generacije.

Navijači se već godinama oslanjaju na Lionela Messija, ali jasno je da on ne može sve sam. Barceloni su potrebne velike promjene u igračkom kadru, a Bayern im je to pokazao na najgori mogući način.

Koliko je ovaj poraz teško pao Messiju najbolje je pokazala fotografija iz svlačionice. Argentinac je razočarano sjedio i jasno je da nije imao snage uopšte bilo šta da kaže svojim saigračima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
messi se previse digao, izgubio je svoju ubilacku brzinu i zavrsnicu
3 7
Zoilomas
nije se mogao prepoznati danas, nista mu nije islo
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi