Quique Setien je dobio otkaz!
Foto - EPA

Sve će uskoro biti zvanično

Quique Setien je dobio otkaz! · Udarna vijest

Midhat Šljivak

Quique Setien je dobio otkaz nakon meča sa Bayernom.

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je večeras kako je rukovodstvo kluba odlučilo da Setienu uruči otkaz nakon poraza od 8:2 i on neće voditi ekipu u narednoj sezoni.

Zvanična odluka kluba trebala bi doći već sutra, a još jedan dobro poznati i ugledni novinar Gianluca Di Marzio donio je i imena potencijalnih nasljednika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On navodi da će se novi trener Barcelone birati između Xavija Hernandeza i Mauricija Pochettina. Više informacija trebalo bi doći u subotu, ali promjene na klupi su izvjesne.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
Zvali ga sad da trenira 5arajevo
25 12
manijaci
Ne kontam sto je dobio otkaz ?? Hahah
21 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti