Problemima nema kraja

Šta se dešava sa zaboravljenim Lulićem? Situacija nikad teža, prijeti mu najtužniji mogući scenarij!

Admin Čaušević

Situacija oko Senada Lulića je zaista zabrinjavajuća i pogoršava se iz dana u dan, tačnije napredak se ne bilježi. 

Legendarni kapiten Lazija i dugogodišnji bh. reprezentativac bi karijeru mogao okončani na najtužniji mogući način. Tako glase posljednje informacije s Apenina.

Iskusni bočni fudbaler je s Nebeskoplavim potpisao jednogodišnji ugovor, međutim trenutno je nemoguće prognozirati kada će zaigrati u dresu rimske ekipe i da li će uopšte više zaigrati.

Lulić je zimus dva puta operisao zglob, period oporavka je trajao nekoliko mjeseci. Ipak, nije sve završilo kako je planirano.

Ovaj 34-godišnjak je u proteklom periodu radio s fizioterapeutom u odmaralištu Desenzano del Garda, ali problem i dalje postoji.

Il Messaggero izvještava da će Lulić sutra ponovo otputovati u Švicarsku na neočekivan i neplaniran pregled što Lazio dovodi u veliku dilemu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Simone Inzaghi i ostatak stručnog štaba uopšte ne računaju na bh. fudbalera, a razmišljaju da ga uopšte ne stave na listu igrača za utakmice Serije A i Lige šampiona.

Lulić je član Lazija od 2011. godine. Među najzaslužnijim je zašto će Lazio nakon desetak godina ponovo zaigrati u Ligi prvaka, međutim kako sada stvari stoje on neće biti priliku da u jesen karijere po prvi put zaigra u elitnom takmičenju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.