Zlatna kopačka potpisala do 2025. godine!

"Doživotni ugovor" za Immobilea

Zlatna kopačka potpisala do 2025. godine!

A. Čaušević

Sa 36 golova u prošloj sezoni Serije A Ciro Immobile je osvojio Zlatnu kopačku Evrope.

Immobile je pružao sjajne partije u dresu Lazija zbog čega je privukao interes puno bogatijih klubova, ali danas je stavio tačku na i kada je u pitanju njegova budućnost.

Naime, Lazio je potvrdio kako je 30-godišnji napadač s Nebeskoplavim potpisao novi ugovor koji će biti validan do 2025. godine.

Italijanski reprezentativac je u Lazio stigao prije četiri godine iz Seville kada je plaćen manje od 10 miliona eura i sigurno je jedno od najboljih pojačanja u eri Claudija Lotita.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Do sada je u dresu rimskog kluba zabio 125 golova i treći je na listi najboljih strijelaca u historiji. Vodeći Silvio Piola ima 159 golova, ali neće biti iznenađenje ukoliko ga Immobile prestigne u narednim sezonama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi