Muriqi želi samo u Lazio: Ne znam zašto pregovori ovliko traju, frustriran sam

Dogovora između dva kluba još nema

Muriqi želi samo u Lazio: Ne znam zašto pregovori ovliko traju, frustriran sam

Vedat Muriqi priznaje da je već frustriran što pregovori izmeđnju negovog Fenerbahčea i Lazija, u koji treba preći, toliko traju.

Činilo se da je posao praktički gotov prije par sedmica i da će Lazio za 18 miliona eura dovesti napadača sa Kosova. Međutim, konačnog dogovora još nije bilo, a navodno je jedna runda pregovora obavljena i danas - također bez pronalaska zajedničkog jezika.

Nije pomogla ni činjenica da je Fiorentina uputila svoju ponudu za napadača, koji ipak svim srcem želi u Lazio.

"Lazio igra u Seriji A i biće u Ligi prvaka, tako da je to važan korak u mojoj karijeri", rekao je Muriqi novinaru Ertanu Suzgunu, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pregovori se razvlače jako dugo i počinjem biti frustriran zbog toga. Želim u pozitivnom svjetlu napustiti Fenerbahče. Oni me mogu prodati za šest puta veću cifru nego što su potrošili na moj transfer, tako da ne znam zašto sve toliko traje... Samo se nadam da će biti završeno što prije. Ostao sam po strani, nisam učestvovao u pregovorima pošto je klub to od mene tražio".

Inače, Fenerbahče je 26-godišnjeg Muriqija doveo prošlog ljeta iz Rizespora, za 3.5 miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi