Kako je sve podnio kapiten Zmajeva?

Florenzi se i nakon prespavane noći nastavio šaliti sa Džekom

Admin Čaušević

Edin Džeko je stvorio velike probleme Italijanima na stadionu Artemio Franchi. Bio je strijelac jedinog gola u meču završenim rezultatom 1:1.

Džeko je igrao protiv dobro poznatih faca, a poslije utakmice bio je izuzetno raspoložen, a s nekim igračima Italije je obavio i prijateljski razgovor.

Florenzi se prije utakmice šalio sa Džekom da će ga udariti ako treba, a isto je nastavio i nakon utakmice. Sve zbog jedne fotografije.

Naime, fotografi su zabilježili trenutak kako Sarajlija Florenziju gestikulira rukom da ga nazove, a Florenzijev odgovor na Twitteru je bio: "Da, ali nazovi me".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Džeko je prijateljski shvatio šalu što govori i njegova reakcija na Instagramu jer je "citirao" Florenzija uz sticker koji "umire" od smijeha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.