Juventus ne može čekati Džeku i Suareza: Stara dama kontaktirala još jednog napadača

Žele "ispipati" teren

Juventus ne može čekati Džeku i Suareza: Stara dama kontaktirala još jednog napadača

Endin Čaušević

Prethodnih dana u italijanski medijima se uveliko piše da Juventus želi dovesti napadača, te da su na meti Edin Džeko i Luis Suarez.

Prošle sedmice je objavljeno da je Džeko pristao da dođe u Juventus, ali je transfer trenutno stopiran jer Roma ima problema u pregovorima s Napolijem oko Milika koji bi trebao biti zamjena za bh. napadača.

Zbog toga je Juventus odlučio početi i pregovore s Luisom Suarezom kojeg je Ronald Koeman nedavno otpisao u Barceloni. Navodno, urugvajski napadač je zainteresovan za dolazak u Juve, no problem je trenutno što još uvijek čeka na raskid ugovora s Barcom.

Ugledni novina Gianluca Di Marzio objavio je jutros nove bombastične vijesti. Navodno, u Juventusu neće dugo čekati na Džeku ili Suareza jer žele što prije da završe pitanje oko novog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako piše Di Marzio Stara dama je ponovo odlučila kontaktirati Edinsona Cavanija i vidjeti da li ima šanse da on dođe u Juve. Cavani je i dalje slobodan igrač nakon što je napustio PSG, a ranije se pisalo da zbog Napolija neće doći u Juventus.

Međutim, to Cavani nije potvrdio, a čini se da je Juve tek sada ozbiljno ušao u pregovore s njim. Ukoliko se Roma i Barcelona ne oglase ubrzo oko Džeke i Suareza čini se da bi Cavani mogao biti novi napadač Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi