Stigao i Džekin odgovor na Florenzijevo upozorenje da će ga udariti ako bude trebalo

Saigrači iz Rome

Stigao i Džekin odgovor na Florenzijevo upozorenje da će ga udariti ako bude trebalo

A. Čaušević

Edin Džeko i Alessandro Florenzi će se sutra na stadionu Artemio Franchi naći na suprotnim stranama, Italija će igrati protiv Bosne i Hercegovine.

U najavi utakmice Florenzi je u šali kazao kako ako bude potrebe namjerava udariti Džeku tokom utakmice uz poruku da mu je popularni Dijamant veliki prijatelj.

Na pressici uoči službenog treninga stigao je i Džekin odgovor na upozorenje koje mu je poslao saigrač iz Rome.

"Florenzi je rekao da će me udartii ako bude potrebe i da ću i ja uraditi isto?", pitao je Džeko italijanske novinare te se nasmijao uz komentar:

"Alessandro mi je prijatelj i uvijek će to biti".

Bilo je riječi o utakmici s Azzurrima. Dijamant kaže da susret dolazi u jednom negativnom trenutku za reprezentaciju BiH.

"Fali nam dosta igrača. To je za nas loše. Ove dvije utakmice ne dolaze u pozitivnom trenutku, još uvijek smo u fazi priprema".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Italija je jaka. Poznajemo je. Nadamo se da i oni kasne s pripremam, počeli smo prije nekoliko dana i nadamo se da je i Italija u istoj kondiciji.

"Ne znam šta da očekujem, za mene i mnoge dečke na terenu će ovo biti prva utakmica u sezoni. Kako god, bit ću spokojan", poručio je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi