Foto - EPA

Sve je u rukama Poljaka

Čeka se odluka!

Midhat Šljivak

Italijanski mediji večeras su objavili kako je Roma sa Napolijem dogovorila transfer poljskog napadača Arkadiusza Milika.

Dogovoren je posao u vrijednosti od 25 miliona eura sa bonusima, ali transfer još uvijek nije završen jer se čeka odluka poljskog napadača.

Milik u svojim rukama drži sudbinu Edina Džeka. Transfer mag Fabrizio Romano objavio je večeras da se čeka Milikova odluka i ako prihvati da potpiše za Romu, Edin Džeko će biti prodat Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin je, po njegovim riječima, uvijek bio prvi izbor trenera Juventusa Andree Pirla. U proteklom periodu se mnogo toga izdešavalo, bilo je dosta problema oko transfera, iako je Edin već ranije dogovorio sve uslove.

Sada se čeka odluka Milika koji u prethodnom periodu nije imao previše volje da napusti Napoli, ali vidjet ćemo šta će se desiti u narednim satima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.