Juventus je odabrao novog napadača, presudio je telefonski razgovor s Nedvedom

Završen kasting

Juventus je odabrao novog napadača, presudio je telefonski razgovor s Nedvedom

Admin Čaušević

Već nekoliko dana top tema u sportskim medijima na Apeninima je novi napadač Juventus. Na kraju se kasting sveo na tri imena: Luis Suarez, Edin Džeko i Arkadiusz Milik. 

Već nekoliko dana top tema u sportskim medijima na Apeninima je novi napadač Juventus. Na kraju se kasting sveo na tri imena: Luis Suarez, Edin Džeko i Arkadiusz Milik.

Ako je vjerovati prema jutrošnjim informacijama iz Italije u Juventusu se odlučili da nova "devetka" Stare dame bude Luis Suarez, a presudio je telefonski razgovor obavljen za vikend.

Naime, potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved je nazvao Suareza i rekao mu da može biti miran te mu dao garancije da ostaje prvi izbor za napad.

Ronald Koeman je prekrižio 33-godišnjeg golgetera s kojim je Juventus već postigao dogovor, međutim problem je način na koji će se razići s Barcelonom.

Odlični strijelac nema namjeru da oprosti Barceloni novac iz posljednje godine ugovora te popularni Il Pistolero ne pristaje na sporazumni raskid saradanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Druga prepreka je i pasoš. Suarez bi u narednih nekoliko dana trebao doputovati u Italiju te obaviti testiranje italijanskog jezika. Ukoliko zadovolji onda izdavanje dokumenata neće biti problem.

Tako bi Džeko i naredne sezone trebao igrati u dresu Rome, a gubitnik bi mogao biti i Milik kojem prijeti da sezonu presjedi na tribinama jer je ušao u posljednju godinu ugovora s Napolijem i ne želi da produži saradnju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Što niste napisali da je Suarez bio zanteresovan da dodje medju beskucnike. Ali nije mu se zelja ostavrila...steta za njega.
2 1
Krosteutegurovic
E jbg sad, prošle ste sedmice pisali da je Milik dogovorio sve sa Romom a sad ga hoće Juventus, stvarno što volite lupati oko ovih transfera, nemam riječi.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti