Roma i Napoli postigli dogovor, Džeko na izlaznim vratima Olimpica

Milik dolazi umjesto Džeke

Roma i Napoli postigli dogovor, Džeko na izlaznim vratima Olimpica

E. Škorić

Edin Džeko bi mogao da počne sa spremanjem stvari, budući da je večeras konačno sve dogovoreno između Rome i Arkadiusza Milika.

Više izvora u Italiji objavilo je večeras da je poljski reprezentativac na pragu transfera u Romu, čime će Džeko biti slobodan da krene put Torina i da potpiše za Juventus u transferu vrijednom 12 miliona eura.

S obzirom da Serija A kreće narednog vikenda, stvari se moraju ubrzati, pa su tako ubrzani i pregovori Rome i Napolija, koji je pristao da proda Milika za 24-25 miliona eura uz bonuse.

Ovo je primaklo bh. napadača Torinu i Roma će sada pustiti Džeku za 12 miliona eura i bonuse, što će najviše pomrsiti račune Luisu Suarezu, koji nestrpljivo čeka da ode u Juventus nakon što mu je poručeno da za njega u Barceloni više nema mjesta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Suarez odbija prijevremeno raskinuti ugovor s Kataloncima ukoliko mu ne isplate cijelu preostalu platu, dok je Barca zaprijetila Urugvajcu da će ga, ako treba, poslati na tribine do isteka ugovora.

Juventusu je potreban napadač, Džeko je bio glavna meta, a sada ostaje da se vidi da li će transfer Milika obradovati Bosanca ili će Juventus nekim čudom nastaviti potragu za Suarezom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

spectron
Škoriću odluči se sine više šta je istina,a šta laž !!! Samo lažeš i neprovjerene informacije pišeš :) Neki dan pisano da Milik nema šanse da dođe u Romu,jer se dogovorio sa upravom Napolija da računaju na njega.Pa je nazvao i treneta Gattusa da mu istu vijest kaže i šta sad kenjaš ????
7 1
Penderinos
Ja bi prije rekao da dolazi kao upgrade u napadu prethodnih godina su tu bili defrel, kalinic, schick, el sharavi, a sada je ostao samo Dzeko . Zbog toga prestanite vise pisati to je gotova stvar. Suarze ili neko drugi ide u Juve a dezko ostaje uromi
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi