Milik napustio trening-centar Napolija

Odlazak koji bi mogao značiti da je sve gotovo

Midhat Šljivak

Saga oko transfera Edina Džeka iz Rome u Juventus polako se bliži kraju.

Svi su čekali da poljski napadač Arkadiusz Milik pristane na transfer u Romu, te da tako Edin može bez problema otići u Juve, a čini se kako je Poljak na kraju i pristao na sve.

Njegovi agenti nalaze se u prostorijama Rome. Pregovori se vrše, a da bi sve moglo biti gotovo govori i činjenica da je Milik danas u žurbi napustio trening-centar Napolija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji snimili su njegov odlazak i vjeruje se da će se uskoro zaputiti u Rim kako bi obavio ljekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa Romom vrijedan 25 miliona eura.

To će značiti i da Edin Džeko može ići u Juventus sa kojim već ima sve dogovoreno. Čeka se samo konačna potvrda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.