Edin Džeko pred transferom karijere: Sve bi moglo da bude gotovo još danas

Večeras putuje na ljekarske preglede?

Edin Džeko pred transferom karijere: Sve bi moglo da bude gotovo još danas

M. Šljivak

Edin Džeko večeras bi mogao otputovati na ljekarske preglede u Torino.

Kako pišu italijanski mediji, Arkadiusz Milik je sve bliže dolasku u Romu, a njegovo 'da' oslobađa Džeku koji će imati mogućnost da potpiše za Juventus.

Sve bi moglo da se riješi već danas. Milik će po određenim informacijama prihvatiti ponudu iz Rima, a Džeko će odmah otputovati na ljekarske preglede u Torino, gdje će zatim potpisati ugovor.

Edin je još ranije dogovorio uslove sa Starom damom. Plata mu ostaje ista kao u Romi (7.5 miliona eura godišnje), a potpisat će saradnju na dvije godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je sve bliži prelasku u Juventus i definitivno će ovo biti transfer karijere za bh. dijamanta.

Ako bi Edin već danas završio sve oko transfera moglo bi se desiti da za Juventus debituje za vikend protiv Sampdorije, a ako se ne nađe u ekipi, debi bi mogao imati upravo protiv Rome 27. septembra na Olimpicu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shik
Sadce opet Suarez od nekud..
7 0
user1599438591
**** vam on sve ,al ste dosadni vise sa njim. 200 objava do sad o njemu
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi