Foto - EPA

Bianconeri dovode još jednog napadača

Već se zna ko će biti rezerva Edinu Džeki u Juventusu

Midhat Šljivak

Edin Džeko će u ponedjeljak postati novi fudbaler Juventusa.

Saga oko prelaska bh. dijamanta u Torino bit će završena početkom sedmice kada će Edin proći ljekarske preglede i potpisati dvogodišnji ugovor sa šampionom Italije.

Džeko će biti prvi napadač kod Andreee Pirla, a interesantno je da torinski tim već pregovara i sa čovjekom koji će biti rezerva.

To je bivši igrač ovog tima i trenuti član Evertona Moise Kean. Na njega Carlo Ancelotti ne računa u novoj sezoni, igrač želi da se vrati u Juventus, a pregovori o njegovom angažmanu su već počeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je 20-godišnjeg napadača zatražio na posudbu do kraja sezone. Međutim, Everton za sada na to ne pristaje i žele prodati ili posuditi uz obavezu kupovine ovog fudbalera.

Pregovori još uvijek traju. Vrlo je moguće da će doći do dogovora, a Kean će biti korišten kao zamjena za dijamanta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.