Bianconeri dovode još jednog napadača

Već se zna ko će biti rezerva Edinu Džeki u Juventusu

5

Komentari (5)

Hakkinen
Jbt koliko trebamo da budemo mi bosanci i hercegovci ponosni na ovog momka a mog druga iz djetinjstva. Uvijek smo se zezali oko Sarajeva i Želje ali to su bila neka normalnija vremena i ako je bio rat i opsada grada od AGRESORA jna i tzv. Vojske r.WC-a. I ako je bio mlađi od mene uporan i pošten a stari mu porijeklom Hercegovac kao i moj dedo. I biće fakat tako kao što pojedini koji su pošteni ovdje na portalu pišu da će još dugo dugo vremena proći da se pojavi neki novi bar približno kao Edin. Dobro jutro za sve normalne i lp
Mozda ce on biti broj 1, jer Dzeko je sutra u najavljenom sastavu Rome protiv Hellas Verona u Veroni, sto znaci da nista nije definitivno oko prelaza Dzeke u Juventusu.
user1590396893
@Nogometas To je gotovo Džeko je novi igrač Juventusa, pratim provjerene ljude na Twitteru talo da to je to
Saimai1316
Znaci to je definitivno,Dzeko je igrac Juventusa iako se sjecam nogometas da si rekao prije odprilike mjesec dana da garantujes 100% da od transfera Dzeke u Juve nema nista,,
spectron
Ma Keanu je najbolje na posudbu negdje ići gdje će biti standardan.Nema od klupe i razvoja karijere u takvim godinama kao što je on ništa kad si nekome broj 2 :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.