Roma i Juventus remizirali

"Džeko milostiv prema Pirlu"

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je zabio dva gola protiv Rome, ali bez obzira Edin Džeko je uspio u sjenu baciti najpopularnijeg igrača današnjice. 

U sjajnom meču na Olimpicu Roma i Juventus su odigrali 2:2, a Bianconeri za osvojeni bod najviše moraju biti zahvalni svom nesuđenom napadaču.

Naime, Džeko je pri vodstvu Rome 2:1 propustio dvije kolosalne šanse pa i ne čudi zašto se baš popularni Dijamant našao na naslovnici lista Corriere dello Sport.

Rimska novina navodi s naslovom "Džeko milostiv prema Pirlu" objašnja kako Andrea Pirlo treba biti zahvalan iskusnom Sarajliji zašto Stara dama nije poražena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Džeko je tokom cijelog meča izgledao motivisano i gladan pobjeda, međutim manjak koncentracije u završnici spriječio ga je da postigne svoj prvijenac ove sezone.

"Džeko je spokojan i motivisan. Odigrao je dobar meč što je važno za nas. Nije zabio gol, ali je radio za ekipu. Miran je", kazao je Paulo Fonseca nakon utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.