"Sve kamere večeras su pratile Edina Džeku kao da je on princ Harry nakon te sapunice oko transfera"

Calciomercato mu dao skromnu ocjenu

"Sve kamere večeras su pratile Edina Džeku kao da je on princ Harry nakon te sapunice oko transfera"

Endin Čaušević

Roma i Juventus večeras su remizirali na Olimpicu (2:2) u derbiju drugog kola italijanske Serije A.

Roma je u dva navrata imala prednost protiv Stare dame, ali je Cristiano Ronaldo oba puta vraćao svoj tim u igru. Na kraju utakmica je završena rezultatom 2:2 i čini se da je najrealniji ishod da ove ekipe podijele bodove.

Pred ovaj meč u centru pažnje bio je bh. napadač Edin Džeko koji je prošle sedmice bio na korak od odlaska u Juventus, ali je na kraju ostao u Romi jer je Stara dama dovela Alvara Moratu.

Džeko je odigrao veoma dobar meč i mogao se proslaviti u drugom poluvremenu kada je imao dvije sjajne šanse. Prvo je u 56. minuti lažnjakom poslao Chiellinija po ćevape, ali je iz odlične situacije uspio samo da pogodi stativu.

Desetak minuta kasnije Džeko je ponovo imao dobru priliku, ali je Szczesny tada bio siguran. Nakon utakmice Calciomercato je objavio ocjene igrača za ovaj susret, a Džeki su dali "skromnu" šesticu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, čini se da su u opisu malo pretjerali jer su Dijamanta poredili s pricom Harryjem aludirajući na to koliko su ga kamere pratile zbog svih dešavanja prethodnih sedmica oko transfera u Juventus.

"Kamere su pratile Džeku kao da je princ Harry. To je čovjek koje su najviše čekali nakon sapunice između Rome, Juventusa i Napolija. Na početku je Džeko izgledao izgubljeno, ali se probudio. Pravio je probleme Chielliniju i jednom ga je čak obrukao. Sve bi eksplodiralo da je tada zabio gol, ali je pogodio samo stativu. Za njega ocjena šest", piše Calciomercato.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Kakav je ovo naslov moj Čauševiću hahahahahaha
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti