Cristianove riječi dokaz su zašto Juventus sa Sarrijem nije napravio gotovo ništa
Foto - EPA

CR hvali Pirla

Cristianove riječi dokaz su zašto Juventus sa Sarrijem nije napravio gotovo ništa

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je večeras u Rimu donio Juventusu bod protv Rome.

Zabio je Portugalac dva gola u remiju (2:2), a nakon meča je imao zanimljivo izlaganje.

"Tek smo na početku prvenstva, novi je trener, ali tim je jako aktivan i dobro nam ide. Pred ekipom je pozitivna budućnost, iako će Seria A biti mnogo jača nego ranije i teže će biti doći do titule", rekao je Ronaldo, pa je pohvalio Andreuu Pirla.

"Još je rano bilo šta govoriti, ali ekipa je mnogo sretnija i radimo sa osmijehom. To je veoma važno", poručio je Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, sa prethodnim trenerom Mauriziom Sarrijem previše osmijeha nije bilo, a o tome su svjedočili brojni fudbaleri Stare dame.

Sarri je otpušten nakon neuspjeha u Ligi prvaka, a sve što je osvojio je titula prvaka koja više ne smiruje navijače Bianconera.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19211921
Sa Sarrijem su osvojili titulu, sto i nije bas nista, vidjet cemo hoce li i s Pirlom
3 1
Dilivio
Vjerujem u Pirla, to neiskustvo moze kao paradoks i biti prednost, u takticki zakocenoj seriji A. Juve u evropi placa ceh slabe konkurencije u prvenstvu, sem toga ogroman problem italijanskog tima je u mentalitetu; nedostatak pobjednickog duha i mentaliteta. Misliti ili smarati da trebas pobjediti i biti prvi je jedno, znati i imati tu bjesnu glad ka uspjehom je sasvim drugo, to je ono sto je ustvari Ronaldo trebao donjeti iz Reala, iskonsku glad ka pobjedi. Zato u evropi gube, svi treniraju isto, svi imaju tonu talenata, svi su top ali samo neki imaju specifican pristup u utakmicama. Stvar je mentaliteta.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije