Foto - EPA

Trener Juventusa o novom napadaču

Pirlo govorio o potencijalnom dolasku Džeke ili Scamacce u Juventus: Ako bude prilike...

Midhat Šljivak

Torinski Juventus u potrazi je za napadačem.

Za sada se najviše sa italijanskim prvakom povezuje napadač Genoe Gianluca Scamacca, ali posljednjih dana ponovo je u igri Edin Džeko.

Bh. napadač nije u dobrim odnosima sa trenerom Rome Paulom Fonsecom. Govori se o njegovom odlasku, a trenera Juventusa Andreuu Pirla pitali su o dovođenju Džeke ili Scamacce do kraja prelaznog roka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko ili Scamacca? Pratimo šta se dešava, nema za sada nekog izbora. Nije nam neophodna kupovina, ali ako bude prilike, bit ćemo sretni da to završimo u zadnji tren", rekao je Pirlo nakon utakmice sa Bolognom.

Scamacca je ove sezone u Seriji A zabio dva gola, dok je Edin Džeko postigao sedam pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.