Džeko rizikuje da bude izbačen iz tima na duži periodi, ponuđen je nekolicini klubova

Lucci već bio u Trigoriji

Džeko rizikuje da bude izbačen iz tima na duži periodi, ponuđen je nekolicini klubova

A. Čaušević

Edin Džeko (34) je s tribina posmatrao pobjedu Rome nad Spezijom nakon što je sredinom sedmicom imao žestok razgovor s Paolom Fonsecom.

Džeko je u prošlosti nekoliko puta bio blizu odlaska iz Rome, ali ovaj put situacija je potpuno drugačija jer je došlo do neslaganja s trenerom.

Italijanski mediji su i jutros iznnijeli niz inforamcija o budućnosti Džeke. Corrire dello Sport je otišao najdalje s tvrdnjom da bi popularni Dijamant mogao biti odvojen od ekipe na duži period.

Gazzetta dello Sport je donijela informaciju o mogućoj razmjeni s Christianom Eriksenom, ali cilj Intera je prodaja Danca pa je to propalo.

Corriere dello Sport navodi kako je Džeko ponuđen PSG-u, Juventusu i Interu, ali bez pozitivnog odgovora zbog visoke plate (7.5 miliona eura op.a.) i broja godina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimski Il Tempo je objavio vijest da je novi džekin zastupin za italijansko tržište, Alessandro Lucci, već bio u Trigoriji i obavio razgovor s klupskim rukovodstvom. Lucciju je navodno poručeno da ima zadatak da pronađe tim koji će odgovorati Džeki.

Sarajalija bi sigurno da ostane u Rimu, ali sluteći po izvještajima medija s Apenina u Vučici su odlučili da prodaju svog kapitena.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Predji u Lazio i zaceraj im !!!
11 2
Tz_Niko75
I jedno i drugo. Al nek je otvorio usta i ukazao na nesposobnost strucnog staba. Dvaput u sezoni izgubili na Zelenom Stolu zbog gresaka oko izmjena.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi