Desilo se čudo: Ronaldo nije šutirao iz slobodnjaka, odlučio se za potpuno drugu opciju

Nije se proslavio

Desilo se čudo: Ronaldo nije šutirao iz slobodnjaka, odlučio se za potpuno drugu opciju

Admin Čaušević

Cristiano Ronaldo je poznat kao fudbaler koji praktično šutira iz svih mogućih pozicija, posebno kada su u pitanju slobodni udarci. 

Sjajni Portugalac otkako je pršao u Juventus baš i nema sreće sa slobodnjacima jer mnogo češće pogodi živi zid ili šutira preko gola, nego što zatrese mrežu.

Na meču protiv Bologne iskosa s lijeve strane je dosuđen slobodan udarac za Juventus, a loptu je izao Ronaldo.

Svi su očekivali da Ronaldo šutira iz te pozicije jer je isto do sada radio, ali sada se odlučio za drugu opciju i može se reći da je napravio grešku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[streamable]https://streamable.com/jxbs2v[/streamable]

Naime, Ronaldo nije šutirao, ali nije ni ubacio već je odlučio dauputi pas ka Morati koji je odigrao lošu povratnu loptu, pa Portgulac na kraju nije uspio ni šutirati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ciklobutan
Vrlo važno
2 0
Mele
Mije Morata nego igrac iz zivog zida je loptu izbio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi