Juventus pobijedio Bolognu, Skorupski spasio goste totalnog debakla

Siguran trijumf

Juventus pobijedio Bolognu, Skorupski spasio goste totalnog debakla

Admin Čaušević

Juventus je iskoristio poraz Milana i remi Intera zahvaljujući sigurnoj pobjedi nad Bolognom 2:0.

Bianconeri su bolje ušli u meč, a do vodećeg gola su stigli u 15. minuti kada je uz dosta sreće svoj prvijenac zabio Arthur.

Nakon toga izjednačena igra. Redale su se prilike na obje strane, ali i promašaji. Bologna je odlično ušla u nastavak, ali je Szczesny bio na vrhuncu zadatka.

Pitanje pobjednika je riješeno u 71. minuti, poslije ubačaja Cuadrada iz kornera glavom je zabio McKennie koji je ponovo odigrao jedan dobar meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poslije tog gola veliki broj prilika, ali i promašaja igrača Juventusa. Odličan na golu Bologne bio je Skorupski koji je domaćim igračima zaustavio nekoliko izuzetnih prilika.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Arthur ima više golova od Pjanića u manje nastupa...
4 5
Babuka1
Dobro
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi