Foto - EPA

Liga prvaka

U Minhenu nezanimljivo, ali će u Londonu da 'gori'

Midhat Šljivak

Osmina finala Lige prvaka bit će okončana večeras nakon čega ćemo dobiti još dva kluba koja će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka.

Gotovo je sigurno među osam najboljih timova Evrope ide minhenski Bayern koji ima velikih 4:1 iz prve utakmice protiv Lazija.

Očekuje se da će Hansi Flick napraviti određene promjene unutar tima kako bi neke igrače i odmorio i zaista je teško očekivati da Lazio u ovom susretu može išta napraviti.

Kvota u kladionici Mozzart na iznenađenje u Minhenu je ogromna, a ako vjerujete u čuda prognozu utakmice ostavite OVDJE.

Mnogo više pažnje privlači duel u Londonu, gdje će Chelsea na Stamford Bridgeu ugostiti Atletico Madrid.

Domaći u ovaj meč ulaze sa prednošću od 1:0 iz prvog duela, ali posao je daleko od završenog i nema dileme da će Diego Simeone učiniti sve kako bi pokvario planove Chelseaju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Londonski tim je favorit pred ovaj meč. Kvota na novi trijumf Plavaca je u Mozzart kladionici zaista fenomenalna, ali i na trijumf Atletica je postavljena zaista odlična kvota. Opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Treba svakako istaći da ovaj susret sudi Italijan Daniele Orsato. Često je on lagan na kartonu i svakako da će mnogi kladioničari to pokušati da iskoriste.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.