Odnosi Flicka i Salihamidžića su sve gori
Foto - EPA

Bild tvrdi

Odnosi Flicka i Salihamidžića su sve gori

M. Šljivak

Direktor Bayerna Hasan Salihamidžić nema baš najbolje odnose sa trenerom ekipe Hansijem Flickom.

Njemački mediji su u proteklom periodu često govorili o lošem odnosu između Salihamidžića i Flicka između kojih je bilo dosta nesporazuma, jer imaju drugačije poglede o onom šta bavarskom timu nedostaje na terenu.

Bild tvrdi da je i u posljednjih nekoliko nedjelja ponovo dosta netrepeljivosti između Salihamidžića i Flicka i da je to razlog zašto u timu ne vlada baš najbolje rasploženje.

U klubu ne žele komentarisati ovakve navode, a Bild navodi kako je odnos direktora i trenera njemačkog velikana sve gori i gori.

Hansi Flick se u posljednjih nekoliko dana povezuje i sa odlaskom iz Bayerna. Jedan je od kandidata za klupu reprezentacije Njemačke i neće biti čudo ako baš on bude izabran za selektora.

Sa druge strane Hasan Salihamidžić već ima plan o tome koga će angažovati u slučaju Flickovog odlaska i prvi pik mu je trener RB Leipziga Julian Nagelsmann.

Međutim, čelnici bavarskog giganta ne žele tako lako da izgube Flicka i nemaju namjeru da ga se odreknu. On će naravno imati zadnju riječ o svom statusu i ostaje nam da vidimo šta će na kraju sjajni stručnjak odlučiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prema informacijama Bilda, ako bi Bayern odlučio angažovati Nagelsmanna to bi ih koštalo 10 miliona eura.

Bayern večeras igra revanš meč Lige prvaka protiv Lazia. Naravno, u Mozzartu je bavarski velikan ogroman favorit, a prognozu rezultata i meča možete OSTAVITI OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Hasan je papcic.
2 5
Sloboda
Nije najbolja atmosfera u klubu hahahaha, pa deru sve sto stignu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.