Jasna poruka Pukkija

"Idemo svim oružjem na pobjedu protiv Bosne i Hercegovine!"

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u gostima protiv Finske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi kvalifikacije za Mundijal otvaraju u Helsinkiju protiv selekrije Finske s kojom smo igrali nedavno u borbi za Evropsko prvenstvo.

Finci su nas u prošlim kvalifikacijama na svom terenu pobijedili sa 2:0, a junak je bio Teemu Pukki koji je postigao oba gola.

Pred sutrašnju utakmicu Pukki je poručio da je jasno da cilj Finaca mora biti plasman na Svjetsko prvenstvo čime bi krunisali dobre igre iz prethodnih godina.

"Idemo nastaviti s poslom koji radimo prethodnih godina. Naš cilj mora biti odlazak na Svjetsko prvenstvo. Naravno, sada mislimo i na EP koji se igra na ljeto i igrati na tom takmičenju je san svakog od nas", kaže Pukki koji se osvrnuo i na Peteva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Novi trener? Teško je reći nešto kada nemate nekih informacija o njemu. Naš tim je sigurno uradio analizu kako ekipe koje je on vodio igraju i bit ćemo spremni. Sigurno će to biti tijesna utakmica, ali mi idemo svim oružjem na pobjedu protiv BiH".

Također, mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli kvote za sutrašnju utakmicu i činjenicu da između njih skoro da nema razlike. Kvote za utakmicu Finska - BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.