Iznenađujuće kvote za sutrašnji okršaj Zmajeva protiv Finske

Gostujemo u Helsinkiju

Iznenađujuće kvote za sutrašnji okršaj Zmajeva protiv Finske

Sponzorski tekst

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Zmajevi kvalifikacije otvaraju u Helsinkiju gdje gostujemo reprezentaciji Finske s kojom smo igrali i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kada se baš i nismo proslavili.

Finci su se plasirali direktno na EP, a na svom terenu pobijedili su nas sa 2:0. Međutim, u drugoj utakmici koja se igrala u Zenici naš tim je bio sjajan i zasluženo je slavio sa 4:1.

No, Finci ovu utakmicu dočekuju u mnogo boljem raspoloženju nego naš tim koji prolazi kroz dosta turbulentan period u posljednjim mjesecima. Zmajevi su dobili i novog selektora, a Ivaylo Petev će upravo protiv Finske debitovati na klupi naše selekcije.

Utakmica između Finske i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 20:45 sati, a već su poznate i kvote za ovu utakmicu koje su mnoge iznenadile.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Zbog svih okolnosti jasno je da Finska ima ulogu favorita i očekivalo se da će kvota na pobjedu ove selekcije biti dosta manja, ali to nije slučaj.

Mnogi su ostali iznenađeni kada su vidjeli kvote za sutrašnju utakmicu i činjenicu da između njih skoro da nema razlike. Kvote za utakmicu Finska - BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

Dzematlija
Kako ste vise dosadni sa tim kladionicarskim clancima, taman da vam je mocart 10 puta sponzor, pretjerujete. Jos uz to, ne pisu kvote tu nego de klikni OVDJE
15 0
DanteDMC
Prestanite više promovisati kockanje, vi ste sportski portal.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.