Argentinac trenutno nosi dres mostarskog Zrinjskog

Ibanez želi Mostar zamijeniti Beogradom: Voljan sam se vratiti, neka budem i rezerva!

Samir Mlaćo
Luis Ibanez bi na kraju sezone mogao napustiti mostarski Zrinjski.

Nije se baš pokazao Argentinac koji je skupo plaćen, a imao je i problema sa povredama.

Sada je ponovo potvrdio da bi se obradovao eventualnom povratku u Crvenu Zvezdu.

"Uvijek bude neka priča. Javljao sam se Terzi (Zvezdan Terzić prim. aut.) i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i prije tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini lijevi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac“, kazao je Ibanez u intervjuu za Germanijak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodao je da će Terzića ponovo pozvati ukoliko se ukaže prilika da srbijanski prvak angažuje stranca, odnosno ukine limit za strance.

Ibanez je u Zrinjski stigao iz turskog Trabzonspora.Ove sezone u Premijer ligi je upisao samo osam nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.