Jakirović: Premalo smo uradili da bismo danas osvojili tri boda

Remi Mladosti i Zrinjskog

Jakirović: Premalo smo uradili da bismo danas osvojili tri boda

E. Čaušević

Mladost i Zrinjski remizirali su danas (1:1) u Doboju kod Kaknja u okviru 24. kola Premijer lige BiH.

Mladost je uspjela da dođe do važnog boda, dok u Zrinjskom sigurno ne mogu biti zadovoljni današnjim rezultatom.

Nakon utakmice komentar za Arena Sport dao je trener mostarskog kluba Sergej Jakirović.

"Mislim da je realan rezultat s obzirmo na viđeno. Prvo poluvrijeme nismo bili pravi, zabili su nam lijep gol, moram čestitati igračima Mladosti na tome. Uspjeli smo se vratiti, posložiti redove i imali smo neke šanse u drugom poluvremenu, ali premalo da bismo danas osvojili tri boda protiv Mladosti", rekao je Jakirović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
A tako blistavo Jakirovic najavljivao titulu kada je FK Sarajevo pobjedio izjave tipa" Sarajevo me nije nista iznenadilo" STA BI ?
4 2
Pikachu11
Ziza je za tebe Marcelo Bielsa.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi