9

Komentari (9)

zgembo.popuslic
Mene cudi sto ga Zrinjski drzi ako covjek javno govori i to vise puta da zeli preci u drugi klub... znaci njemu je u interesu samo pobjec a za sadasnji klub i rezultate ga boli briga... otjerat *ovno pa nek prosi ispred Marakane da ga prime
MethodMan
Buraz ti da valjaš, ti ne bi molio
E.Car
Hahahaah Pa ti u ovoj našoj ligi nisi standardan a da budeš u ekipi kak a je Zvezda, spusti se, nisi igrač kakav si bio i realno izaberi Novi Pazar ili Kukesi.
bistrik87
ja frajera, pa vec par godina pokusava otic tamo. nece te ljudi, shvati, ja ofirage
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Mozeš u Grafičaru bit rezerva u zvezdi sigurno ne
Zgembic
*****m ti igraca koji moli za transfer.
Aldusss
Ti si rezerva u raspalom Zrinji hehehe
Raspalom?Mališani iz Mostarskog predgrađa kad budete na kraju sezone ispred nas jednom konačno,javite se.A kamoli jednu,bijednu titulu slučajno da uzmete.U željama možete.A mi ih imamo najviše u ovoj ligi šest.I opet ćemo ih još imati.A vi ni u narednih.100 godina nas nećete stići.Još mislite da propalina Aluminij finansira klub.Da su takvi financirali klub završili bi ko i oni ili ko i vi u 1.LF.Ofavno klub drže menadžeri a ne politika kao u vas.Zato smo uvijek što se tiče novca za ovu ligu top.I tako će uvijek biti jer je kod nas u Hercegovini uvijek najviše para u BiH.
bk123
Prika moj nemožeš u Zrinjskom igrat a kamoli u Zvezdi ...čim se ti sam nudiš piši propalo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.