Parižani prošli dalje

Verrattijeva djevojka provocira Thomasa Mullera na Instagramu nakon ispadanja Bayerna

Endin Čaušević

Bayern je sinoć u Parizu pobijedio PSG sa 1:0, ali im to nije bilo dovoljno da se plasiraju u polufinale Lige prvaka.

PSG je u prvoj utakmici u Minhenu slavio sa 3:2 i zbog više golova u gostima na kraju je prošao dalje.

Nakon utakmice u centru pažnje našla se djevojka Marca Verrattija koja je odlučila da provocira Thomasa Mullera i odgovori na njegov video od prije nekoliko sedmica.

Naime, nakon što je postalo jasno da će Bayern u četvrtfinalu igrati protiv PSG-a, kojeg je prošle sezone pobijedio u finalu, Muller se oglasio na Instagramu i provokativno poručio Parižanima "Au revoir (doviđenja".

Muller je aludirao na to da će Bayern i ovaj put biti bolji od PSG-a, ali se prevario. Verrattijeva djevojka, Jessica Aidi, je odmah objavila sliku Mullera i poslala mu poruku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sorry not so sorry. Au revoir", poručila je Jessica putem Instagrama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.