8

Komentari (8)

emanuelmacron
ja neznam sta ste vi gledali a ja sam vido dvije pogodjene stative i jednu precku i penal koji bi svirali sve sudije na svijetu za PSG.I ova djevojka je prava madam sta bulaznis homo.
Sloboda
Pobjeda u finalu je nešto sasvim drugo od ovog prolaza 3:3, a već protiv citya će opet psg plakati...
El_Matador
Osim toga, PSG je jedva prošao dalje protiv pola Bayerna. Doslovno pola tima nije igralo
Klackalica
Ove su mi tuke najdraze..pojma ona nema kako je psg proso sa 3:3, al ono nesto provocira
Krivaja Zavidovići
Miler je prvi počeo i drago mi je da su ispali.
miki30
Pa ti stvarno misliš da je istina šta ovi provale? Koji normalan sportista će prije utakmice ovako nešto napisati ili reći protiv svog protivnika? Daj ba ljudi nevjerujte sve što ovi debili napišu? Lahko je manipulisati ljudima. Čuj Miller rekao dovidjenja, oj tito dragi.
brazzoheinzrummenige
A ko je ona da nesto kaze, fudbalska lopta joj je nepoznat pojma. Od okruglih stvari se zna samo sa dva jajeta igrati. Da ne lazemo bayern ih je satro u dvomecu ali oni su prosli. Sto im nece proci protiv pepovaca ako kompletni.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.