Foto - Screenshot

Dijamant je spreman

Edin Džeko je iskoristio samo jednu riječ da najavi novi izazov u karijeri

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko (35) debitovat će danas za ekipu Intera.

Iskusni 35-godišnji fudbaler stigao je nedavno u redove italijanskog prvaka nakon šest godina boravka u Romi i preuzeo je 'devetku' od Romelua Lukakua.

Džeko je spreman za velike stvari u dresu Nerazzurra, a na terenu će se bh. dijamant naći već danas u susretu protiv Genoe.

Edin je na društvenim mrežama objavio fotografiju u dresu Intera i iskoristio je samo jednu riječ da najavi današnji meč.

"Spreman", poručio je Džeko.

Očekuje se da će Edin zaigrati od prve minute u ovom meču, a trener Simone Inzaghi je o bh. napadaču govorio u hvalospjevima.

"On je jedan od najboljih napadača na svijetu, sretan sam što ga mogu trenirati. Osim Lukakua, on je bio moj izričiti zahtjev, trenutno je usamljen u napadu, ali će doći još jedan igrač", rekao je Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Susret Inter - Genoa igra se od 18:30 sati, a favorit je naravno domaći tim.

Kladionica Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč, a prognozu utakmice OSTAVITE OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.