Ostao na klupi

Inzaghi razočarao Džekine fanove

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera igraju večeras u gostima protiv Sassuola u okviru sedmog kola Serije A.

Inter na Mapei stadion stiže po tri boda jer bi se u tom slučaju približili lideru Napoliju, ali jasno je da se ni Sassuolo neće lako predati.

Ono što može pomoći domaćoj ekipi jeste da je Inter prije nekoliko dana igrao i u Ligi prvaka zbog čega je Simone Inzaghi malo mijenjao sastav.

Inzaghi je tako odlučio da na klupi, između ostalih, ostavi i bh. napadača Edina Džeku koji igra u odličnoj formi od dolaska u Inter.

Mnogi su očekivali da će Dijamant i večeras igrati od prve minute, ali Inzaghi je odlučio večeras šansu dati Joaquinu Correi ispred Džeke.

Sassuolo: Consigli, Muldur, Chiriches, Ferrari, Rogerio, Lopez, Frattesi, Đuričić, Boga, Berardi, Defrel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter: Handanović, Škriniar, De Vrij, Bastoni, Dumfries, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić, Correa, Lautaro.

Podsjećamo, utakmica između Sassuola i Intera igra se od 20:45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.