Žele istog igrača

Novi rat na fudbalskoj pijaci između Reala i PSG-a

Admin Čaušević

Real Madrid i PSG proteklih mjesevi vode veliki verbalni rat i to zbog Kyliana Mbappea. 

Parižani su odbili 200 miliona iz Madrida što je razljutilo Kraljeve koji su ipak ubijeđeni da će francusku zvijezdu dovesti besplatno narednog ljeta.

U međuvremenu PSG i Real se spremaju za novi rat na fudbalskoj pijaci jer imaju istu metu, Antonija Rudigera.

Rudiger je posljednjih godina značajno napredova, ali odbija da produži ugovor s Chelseajeam i sprema se za besplatan odlazak.

I Real i PSG žele osvježiti odbranu i siguno ne žele da propuste tako dobru priliku da besplatno angažuju sjajnog reprezentativca Njemačke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rudiger je igrao u Stuttgartu, a afiramciju je doživio u Romi koja ga je prije četiri godine prodala u Chelsea za 35 miliona eura.

U međuvremenu je izrastao u jednog od najpouzdanijih štopera svijeta. Postao je standardan u reprezentaciji Njemačke, dok je i prošle sezone postao prvak Evrope s Plavcima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.