Navijači Reala napali veliku zvijezdu!

Nisu ga štedili

Navijači Reala napali veliku zvijezdu!

A. Čaušević

Postoje igrači koji za reprezentaciju igraju vrhunski, dok su u klubovima na marginama.

Zaista je teško opisati situaciju kroz koju prolazi Gareth Bale. Prije nekoliko godina je bio među najomiljenijim igračima Reala, sada je potpuna suprotnost.

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Tottenhamu, ovu je započeo u Realu gdje je više van terena, nego na terenu.

Interesantno da u reprezentaciji Velsa igra redovno, dok za Real nije nastupio u posljednja tri mjeseca. Igrao je ukupno tri puta uz jedan postignut gol.

Vels je izborio plasman u baraž za Svjetsko prvenstvo, a interesantno da se u visokoj pobjedi nad Bjelorusijom (5:1) Bale opet povrijedio i čekaju ga tri sedmice pauze.

Upravo zbog toga je izazvao gnjev navijača Reala koji su napali njegov automobil ispred njegovog trening kampa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na treniing je stigao s osmijehom, ali tri sada poslije nakon izlaska grupica navijača ga je žestoko vrijeđala. Bilo je tu psovki na engleskom jeziku što se Velšaninu sigurno nije svidjelo.

Baleu ugovor s Realom ističe na kraju sezone, do tada će mu Real isplatiti još 15-ak miliona eura plate.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miskee
Pametan je ovaj Bale.Boli njega za Real samo im keš uzima
5 1
denimen9
Pa šata ako igra za Vels a ne igra za Real. To je isto kao i Pjanć, igra za Bosnu ali ne igra za Barcelonu jer nije dovoljno dobar. Isto tako ni Bale više nije dovoljno dobar za Reala i ne igra. Ništa neobično.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi