"Igrač Reala je ženu udario nogom u glavu dok je ležala na podu, pa joj je pokazao penis"

Francuski novinar o brojnim nasilnim slučajevima u nogometu

"Igrač Reala je ženu udario nogom u glavu dok je ležala na podu, pa joj je pokazao penis"

E. Škorić

Francuski novinar Romain Molina otkrio je brojne šokantne skandale na Twitteru.

Francuz je priej svega govorio o silovanju i seksualnom nasilju nad maloljetnicama širom svijeta, ali je ispričao neke do sada nepoznate detalje vezane i za neke od poznatih nogometaša.

On je autor šest knjiga i mnogih objava za velike i ugledne medijske kuće poput Guardiana, CNN-a, BBC-a i New York Timesa, ali u posljednje vrijeme Molima uglavnom sve objavljuje na Twitteru gdje otkriva isuviše šokantne detalje iz svijeta nogometa. U četvrtak navečer donio je pregrtš novih groznih informacija.

Govorio je sinoć i o američkoj nogometašici Megan Rapione, rekavši da je više zanimaju slava i novac nego otkrića o silovanim maloljetnicama i da bi kao ugledna sportska zvijezda trebala da ima veću svijest o zlostavljanju maloljetnika u svijetu.

Ali to je bio tek početak. On je tokom jednog uživo prijenosa na Twitteru ispričao priču o igraču Montpelliera Elyeu Wahiju. Ovaj nogometaš je nedavno izbačen iz kluba. Službeni razlog za odluku bio je taj da je udario jednu od nadzornih osoba. Molina je otkrio da je pravi razlog ipak seksualni skandal.

"Pod prijetnjom fizičkog napada jedan od nadzornika je doveo svoje mlade nogometaše u kupaonicu i rekao im da se skinu i masturbiraju pred njim", ispričao je novinar.

Oglasi

Dalje, rekao je kako je Ferland Mendy, nogometaš Real Madrida, udario ženu koja je ležala na tlu nogom u glavu prije nego joj je pokazao svoj penis i da je žena na kraju završila u bolnici.

Onda dodaje da je jedan do klubova francuske Ligue 1 sakrio slučaj pedofilije na malog dječaka. Dječaku je ispran mozak i potom vraćen u svoju zemlju. Slučaj je star preko 10 godina.

Jedan od međunarodnih trenera uhvaćen je na djelu dok je silovao dvije 13-godišnje djevojčice, a sve se događalo 2017. godine. Njegov klub ga je bez pompe samo otpustio, a priča o silovanim djevojčicama ostala je tajna.

U šokatnim otkrićima naveo je i da veliki broj stranih igrača u engleskoj Premier ligi ili francuskoj Ligue 1 pati od analnih bolesti nakon što su više puta silovani tokom svoje mladosti, a da je ukupno maltretirano oko 400 mladih igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na kraju je Molina uz smijeh rekao da mora da pobjegne i sakrije se na svemir nakon onoga što je objavio.

"Možda ljudima smeta što otkrivam previše detalja, no moram da ih pripremim na ono što ću objaviti u martu-aprilu", naveo je novinar na kraju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Ma ja eto zena vidjela pitona i zavrsila u bolnici od gledanja
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije