Foto - EPA

Cristiano je nezadovoljan u Unitedu

Šta se dešava u Manchesteru? Agent Cristiana Ronalda hitno doputovao na razgovor

Midhat Šljivak

Agent Cristiana Ronalda Jorge Mendes doputovao je u Manchester kako bi obavio važan razgovor s portugalskom zvijezdom.

Cristiano navodno nije previše zadovoljan u Unitedu. Zabrinut je za budućnost u ovom timu i engleski mediji tvrde da nikako nije sretan zbog loše igre njegovog tima.

Ovo je potvrđeno engleskim medijima i ne isključuje se čak ni Ronaldov odlazak s Old Trafforda

"Cristiano je veoma zabrinut zbog dešavanja u Unitedu. Tim dobija ogromne kritike, a on je označen kao jedan od lidera".

"Dosta je tu problema i Cristiano osjeća pritisak. Stresno je to sve za njega. On silno želi da uspije u Unitedu, ali već shvata da osvajanje trofeja u sadašnjem sastavnu nije baš lako".

"Jorge je došao da ga vidi. Razgovarali su određeno vrijeme i sagledat će sve solucije. Ništa nije isključeno", rekao je engleskim medijima izvor blizak Cristianu i Unitedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cristiano je po povratku na Old Trafford odigrao ukupno 21 meč za Crvene đavole i postigao je 14 golova.

Ipak, tim ne blista i čak je 22 boda iza vodećeg gradskog rivala Manchester Cityja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.