Totalni haos u Unitedu: Svlačionica "gori", stiže novi trener na Old Trafford?
FOTO: EPA

Buran početak 2022. godine

Totalni haos u Unitedu: Svlačionica "gori", stiže novi trener na Old Trafford?

H. Zilić

U Manchester Unitedu je totalni haos.

Pojedini fudbaleri su nezadovoljni trenerskim taktikama Ralfa Rangnicka, najavili su odlazak iz kluba, a najglasnijji je bio Jesse Lingard koji će vjerovatno u januaru potpisati ugovor sa West Hamom.

I sam njemački stručnjak je frustriran situacijom, a ako je vjerovati britanskim medijima, Rangnick bi već do kraja januara mogao napustiti Manchester United.

Kao novi trener Crvenih đavola spominje se Mauricio Pochettino. Britanski "Sun Sport" također piše da je Pochettino spreman da se vrati na Ostrvo i preuzme tim sa Old Trafforda.

Za United bi to bio treći trener u šest mjeseci nakon Solskjaera i Rangnicka. Za jednu szeonu previše kada je u pitanju klub renomea Manchester Uniteda.

U klubu se već vade medijskim natipisima da je Rangnick bio samo privremena opcija, ali čini se da su dešavanja iz svlačionice na startu 2022. godine dosta uticala da se sve glasnije priča o novom treneru Crvenih đavola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored već pomenutog Lingarda, nezadovoljni cijelom atmosferom u klubu su i Telles, Van de Beek, Rashford i Diallo.

Ragnick čini se nije svlačionicu fino postrojio, a navodno igračima je i zasmetalo što je Cristiano Ronaldo dobio kapitensku traku protiv Wolverhamptona kao zamjenik Maguiera umjesto nekih od igača koji su tu duži period. Taj meč Manchester United je izgubio sa 0:1 što je još jedan udarac na cijelu situaciju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Ziliću, gospodine novinaru, naslov je EXTRA. Jbt ja kontao da je " kijametski dan" blizu. Hahahahaha neka odvadi malo drug, i onako će raja otvoriti da pročita kada je MU u pitanju. Lp
8 1
MaDaj
Komično je šta se očekuje od ovog Uniteda.. nekad su imali konkurenciju od jednog-dva tima i mogli su da lome ligu.. danas imaš 6-8 sa kojim se moraš muški boriti… nema tu starih dana sine
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi