9

Komentari (9)

elvir_86
Man.United je los vec par godina , nije krivac ronaldo koji u ekipi ima saigrace panjeve pocevsi od stopera Megira .
Jugovina
Jednostavno nije trebao Unitedu. I bez njega su bili labilni, a s njim je nastalo totalno rasulo. Njega nisu trebali dovoditi, a Pogbu su trebali prodati i siguran sam da bi igrali bolje i imali vise bodova.
user1621626775
Buducnost je pred tim "tinejdzerom" i treba da je zabrinut...ugusi sanca bruna i grinvuda za to se treba zabrinut hoce sve da ide preko njega nek o tome brine
pikaboo
Samo idi matori jarce, ubio si samopouzdanje kod vecine igraca.
Hele
Ne razumijem zašto agent mora doći ako on nije zadovoljan! Pa ima on jezik. Mnogo je igračima dozvoljeno danas, i previše.
Klicko
Cr7 brate vrati se ti u real.Tu si imao pomoć sudija,penale i niko te nije smio pogledati jer si nosio taj fašistički dres.Odkad si otišao nije se čulo za tebe a zašto?Zato što si čisti prosjek od igrača hehehe
donn
HAHAHHA, OPET NISI UZEO TERAPIJU
user1576541640
@Klicko opet si pobjego iz ludare!!?? cc
Benz
Koje droge uzimas i zasto ? Ne stvarno,zar ti ne dosadi jedno te isto da vrtis ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti