Bruno Fernandes bi mogao napraviti još jedan veliki transfer
Foto - EPA

Barcelona zainteresovana za Portugalca

Bruno Fernandes bi mogao napraviti još jedan veliki transfer

M. Šljivak

Portugalski fudbaler Bruno Fernandes (27) mogao bi napustiti Manchester United na kraju sezone.

Kako navode engleski mediji, portugalska zvijezda mogla bi put Barcelone koja u ljetnom prelaznom roku želi dovesti nekoliko velikih pojačanja.

Dolaskom Cristiana Ronalda u United Bruno je najviše izgubio. Njegova igra je vidljivo pala i počelo se špekulisati o njegovom odlasku.

Barcelona je navodno spremna da ga dovede. Pokušat će to učiniti, posebno ako ne uspiju završiti posao s Erlingom Haalandom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za ovaj posao bi im trebalo mnogo manje novca nego što bi trebalo za Haalanda i neće biti nikakvo čudo ako Portugalac završi na Camp Nou.

Bruno Fernandes je u Manchester stigao u januaru 2020. godine. Odmah je postao čovjek oko kojeg se sve vrti, a u 104 utakmice postigao je 45 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Nije mu Raiola agent picka vam materina, moze za 200 m
8 3
user1614932756
Kloc
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi