Defanzivac Chelseaja imao nezaboravan doček

Došao u Sierra Leone i ostao u šoku: Navijač mu se zakačio za vrat, jedva napustio aerodrom

Endin Čaušević

Fudbaleri u ligama petice dobili su nekoliko dana odmora, a s obavezama će nastaviti početkom februara.

Mnogi fudbaleri iskoristili su priliku da otputuju negdje tokom kratkog odmora, a u centru pažnje našao se Antonio Rudiger.

Defanzivac Chelseaja odlučio je da nekoliko dana provede u Sierri Leone odakle dolazi njegova porodice.

Rudiger je očekivao nekoliko dana odmora od fudbala i navijača, ali je bio u šoku kada je izašao na aerodrom gdje ga je dočekalo nekoliko stotina fanova.

Na njegovom licu vidio se šok dok se s tjelohraniteljima probijao kroz gužvu, a jedan od navijača mu se čak zakačio za vrat što je itekako naljutilo Rudigera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovakav doček ni u snu nije očekivao, ali su u Sierra Leoneu pokazali kakva je zvijezda Rudiger iako igra za reprezentaciju Njemačke, te rijetko dolazi u ovu zemlju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.