Vratio se kući

Kalinić 'raspalio' maštu navijača Hajduka: "Baš su me zvali Perišić i Džeko"

Samir Mlaćo
Nakon 13 godina Nikola Kalinić se vratio u Hajduk.

Kalinić stiže kao slobodan igrač iz italijanske Verone, a nema sumnje da će biti veliko pojačanje u borbi za sami vrh tabele.

U Splitu je velika euforija, a spominje se i povratak Ivana Perišića na Poljud.

Perišić trenutno sjajno igra u Interu, a uskoro je slobodan.

Kalinić je medijima danas na press konferenciji kazao da ga je zvao i kapiten naše reprezentacije Edin Džeko.

 "Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni. Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri. Dinamo i Osijek su dobre ekipe, bit će zanimljivo prvenstvo", kazao je Perišić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Da li je realno i da Edin Džeko na zalasku karijere dođe na Poljud, ostaje da se vidi.

Dinamo je trenutno lider sa 46 bodova i utakmicom manje, Osijek ima 43 kao i Rijeka, dok je Hajduk na 41 i utakmicom manje, protiv Dinama.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.