7

Komentari (7)

makelele
Džeko poslije Intera ide u Hajduk, da na zalasku karijeru vrati titulu prvaka u Split i da osvoji jos jednu zlatnu kopacku. Poslije najbolji napadač u povijesti balkana lagano moze da objesi kopačke o klin i da uziva u plodovima svoga rada.
Sanagoal
Dzeko u Hajduku ha ha ha malo je pretjerao
Prazina
Pazi, "Dinamo i Osijek su dobre ekipe, bit će zanimljivo prvenstvo", kazao je Perišić. Već je zabrinjavajuće koliko zaboravljaju Rijeku, ali tim i bolje za njih.
Laporta
@prazina,a uopce to nije rekao Perisic vec Kalinic
Deepy
Rijeka ima najviše sreće od svih klubova u jugoistočnoj europi do sada statistički. Ekipa koja igra na "hu-ruk" sistem i samo jalovost protivničkih igrača ih drži gdje jest. Evo zapravo i brojki u prvom dijelu sezone: Rijeka od 103 udarca u okvir dali su 46 golova ili enormnih 45%. Protivnici su imali čak 106 udaraca (dakle više nego rijeka) a dali su svega 29 golova, odnosno 27%. Kad se brojke statistički ubace u formulu dobijete realni odnos udaraca 103:106 , primili su srećom svega 29, trebali primit 47 golova. Nije slučajno da ih potcijenjuju, jer ih sreća ne može vječno praitit.
Prazina
@Laporta : pa što si mi stavio minus? Pročitaj šta su ovi napisali u tekstu i ja sam samo copy-paste.
Prazina
@Deepy : ti hoćeš da kažeš ako neko ima dobru obranu i golmana, isto može da uđe u takve tvoje statistike? Ili isto ako ima vanserijske napadače koji pogađaju isto iznad prosjeka, a Rijeka ih očito ima, onda isto po tebi samo imaju sreće?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.